OFEM Maribor 2023

ŠZŠ 26. junij, 2023
993
OFEM Maribor 2023

Največje večpanožno športno tekmovanje v zgodovini Slovenije bo v štajersko prestolnico pripeljalo več kot 3.500 članov reprezentanc iz 48 evropskih držav. #TeamSlovenia bo imela na Olimpijskem festivalu evropske mladine, ki bo med 23. in 29. julijem, predstavnike v vseh panogah in bo tako štela največ članov do sedaj.   


Olimpijski festival evropske mladine ima otvoritveno in zaključno slovesnost, kjer se mladi športniki posamezne države predstavijo s svojo zastavo. Med igrami gori olimpijski ogenj in tako športniki kot tudi sodniki izrečejo vsak svojo zaprisego. V čast najboljšim v posameznih disciplinah organizator ob podelitvi priznanj zaigra himno zmagovalca in dvigne nacionalne zastave najboljših treh tekmovalcev.

Dva dni pred uradnim začetkom iger boste lahko našo mlado reprezentanco, ki bo barve Slovenije zastopala na #OFEMMB2023 spoznali na Predstavitvi reprezentance, ki bo na Trgu svobode v Mariboru v petek, 21. junija ob 20 uri.

V času iger bo možno rezultate in vse aktualne novice mogoče spremljati tudi preko uradne aplikacije EYOF Maribor 2023. Aplikacija je brezplačna in dostopna v mobilnih trgovinah, kjer jo najdete pod imenom EYOF Maribor 2023.


https://ofemmb2023.olympic.si/

Iskanje