Uspešen poletni rekreativni turnir

ŠZŠ 21. avgust, 2023
1449
Uspešen poletni rekreativni turnir

V soboto, 19.8.2023, je v Tresimirjevem športnem parku potekal Poletni rekreativni turnir Športne zveze Šoštanj. Na njem je merilo moči 12 ekip v odbojki na mivki, 6 ekip košarkarjev 3x3, 7 namiznoteniških navdušencev, pod okriljem ŠZŠ pa je tokrat potekal tudi memorial na rokometnem igrišču v malem nogometu, posvečen pokojnima šoštanjskima nogometašema Željku in Amelu.


V soboto, 19.8.2023, je v Tresimirjevem športnem parku potekal Poletni rekreativni turnir Športne zveze Šoštanj. Na njem je merilo moči 12 ekip v odbojki na mivki, 6 ekip košarkarjev 3x3, 7 namiznoteniških navdušencev, pod  okriljem ŠZŠ pa je tokrat na rokometnem igrišču potekal tudi memorial v malem nogometu (12 ekip), posvečen pokojnima šoštanjskima nogometašema Željku in Amelu.

Obiskovalci turnirja so uživali v zanimivih dvobojih na vseh prizoriščih, športniki pa prikazali zavidljivo mero znanja in pripravljenosti, za kar so bili ob zaključku nagrajeni s pokali, darilnimi boni in praktičnimi nagradami.
Iskrena hvala koordinatorjem panog Marku, Alešu, Mirjani in Borisu za pomoč pri organizaciji turnirja ter županu Borisu Goličniku za obisk in podelitev nagrad.

V ŠZŠ želimo, da postane takšno medgeneracijsko poletno športno druženje tradicionalno, zato že zbiramo ideje o dodatnih športnih panogah, ki bi naredile srečanje še aktivnejše in še bolj zanimivo. Torej na snidenje v poletju 2024.

ODBOJKA NA MIVKI (12 ekip) - vodja Marko Pokleka

Vrstni red prvih treh ekip:

 1. Ventilčki
 2. Jamarji+3
 3. Mal za hec

Ostale sodelujoče ekipe (po abecedi): Faktor 50, ODV 1, ODV 2, Partizani, Partizanke, Planinci, Sove, Šoštanj-Braslovče in ŽOK Kajuh Šoštanj.

KOŠARKA 3x3 (6 ekip) - vodja Aleš Ferenc

Končni vrstni red:

 1. 3x3 Velenje West
 2. Bengerji
 3. Rocars
 4. Jaz
 5. Veterani 03
 6. Galactica

NAMIZNI TENIS (7 tekmovalcev) - vodja Mirjana Ramšak

Vrsti red prvih treh:

 1. Slavko Kovač
 2. Enis Dedić
 3. Mirjana Ramšak

NOGOMET (12 ekip), vodja Boris Topič:

Vrstni red prvih treh ekip:

 1. Ogrevanje Zamuda
 2. KB gradnje
 3. Mamma's boys

Najboljši strelec Denic Čirič